Om migDer var engang en lille pige som boede lige ved havet sammen med sin mor, og hvis bedsteforældre, som hun besøgte tit, boede i udkanten af en skov. Nej den lille pige havde ingen rød hue, det er ikke det eventyr jeg vil fortælle dig, men hun havde et hoved fuld af fantasi!
Hun brugte sin fantasi når hun tegnede, og hun elskede at tegne for det gjorde hende glad at se trolde,nisser og alfer blive bragt til live på hendes papir.
I havet så hun havfruer og havmænd, i skoven var der trolde, og dette var hun helt sikker på for det havde bedstefar fortalt!
Hun så trolde og alfer og andre komiske væsner i træer, i høje, i sten, i buskene, i åerne og i havet og skoven der var så tæt på, hun så liv over alt hvor hun gik (og det gør hun skam også den dag i dag.)

Men den lille pige voksede op, som børn nu gør.
Trolde og nisserne havde hun ikke glemt, men så dem nu ikke mere så tit.
Hun var alt for optaget af at være voksen og fornuftig.
Hvad skal jeg være, hvad er jeg god til, hvad er mit værd og hvad kan sådan en som mig bruges til? Var nogle af de spørgsmål der rummesterede i hendes hoved.
Hun prøvede at være i praktik som landmand og slotsgartner men det var slet ikke hende!!
Så kom hun i praktik på det "lille papir museum" og DET syntes hun var spændende!!
Hun vidste stædig væk ikke helt præcis hvad hun ville være men det var nu klart for hende det var den kreative vej hun skulle gå hvis hun skulle finde sin lykke.
Hun havde jo så meget kreativitet i sig som hun så gerne ville bruge! Men hvordan? Og på hvad?
Hun tog en beslutning, uddannelsen som skrædder lød interessant. Sy lækkert og fint tøj det ville hun gerne!

Hun tog uddannelsen der så fint hedder Tekstil- og beklædningsassistent og var glad for det. Men hun havde jo ikke glemt at tegne og male og en dag da hun blev kontaktet af en kvinde fra bladet "Hendes Verden" der havde set nogle af pigens tegninger og syntes bestemt det var noget de kunne bruge, spurgte om pigen var interesseret i et job, om at tegne en påklædningsdukke til bladet? Og det var pigen.
Pigen var stolt og beæret over at have tegnet til sådan et kendt blad at hun fik mod til for alvor at kaste sig ud i det vilde eventyr, hen af en snoet og besværlig vej som freelance illustrator.
Om dette eventyr som illustrator ender lykkeligt vil tiden vise, men flere opgaver og jobs som illustrator fulgte og pigen har aldrig været lykkeligere for nu kan hun atter se sine barndoms troldevenner tumle sig på hendes papir.Chhan = Charlotte Hansen2 kommentarer: