onsdag den 11. august 2010

Bryllupsgaven

SÅ sku det ske!! Så blev mine gode venner Anne-lene og Brian gift med hinanden denne weekendt :D
Hvor var det bare en skøn dag/aften/nat sammen med det smukke brude par, min kæreste og en masse andre dejlige mennesker.
Her er så et par billeder af vores(Tommi & jeg) gave, vi gav dem et gavekort til Marine Fiskenæs men syns at sådan en konvolut var lidt kedelig så fandt en fin kasse, klaskede en pæn tegning på af to gifte trolde jeg har tegnet og så smuttede jeg sammen med kæresten hen til farvehandleren og kiggede lidt på pynt til kassen vi fandt (og blev enige om) nogle små grønne sommerfugle og grå pap bogstaver.
Så malede jeg bogstaverne lilla(brudens yndligsfarve) og klæbede dem og sommerfuglene på og så puttede jeg gavekortet i kassen og ville til at lukke kassen med..... tape.... nej hvor........grimt!? kedeligt!?! JA!!!!!!
Så fik Tommi en ide : "du ku da tage en strimmel papir, tegne et hængsel på og lime det på"
Super ide tenkte jeg og gik igang med at tegne..... og da jeg var i gang med det ene hængsel kom jeg på den ide at tegne to og lave kassen om til en kuffert, en lille kuffert til deres bryllups rejse ;)

Åh ja til brylluppet sku alle tegne noget til brudeparret rigtig sjov ide :D
Tommi og jeg tegnede sammen, ved at vi bække tog om tuschen samtidig, det var herre sjovt for den ene ville den ene vej og den anden den anden vej med tuschen :D ha ha men vi ende med at tegne et pænt billede af brudeparret, selvfølgelig Anne-lene med overskæg og Brian med slør :D ha ha ha fordi de på rådhuset havde lavet rod i det så ved Brian stod der fru og ved Anne-lene stod der hr. ha ha det havde vi alle det sjovt med special Anne-lene & Brian :D
I grund og bud et skønt og sjovt Bryllup :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar