lørdag den 16. april 2011

Kunstmesse Herning gik meget godt


Denne tegning sad jeg og tegnede om fredagen, det er os den jeg fik solgt senere på dagen.

Var som sagt til kunstmesse i Herning d. 30 maj og 1 april og det gik nu meget godt... ja ok det var lidt kedeligt ind i mellem når der ikke rigtig skete noget, men så var der jo de andre kunstnere man kunne snakke med og det var helt spændende at se og snakke med de andre som jeg, udover en, ellers kun kendte fra nettet ( www.myartspace.dk).
Og hvor er det lige mega fedt at få at vide at "du skal nok blive til noget stort!! Det du laver er helt unikt, det er bare med at blive set det rigtige sted af de rigtige folk!" og " det er ikke bare noget jeg siger, jeg mener det!!!" og så ligefrem af en kunstner som man selv synes er helt vildt god, kan slet ikke beskrive hvor fedt det er, bliver så glad hver gang jeg tænker på det :D
Der var altså også mange gode kunstnere med, og nogen af dem (inklusiv mig) sad/stod og malede og tegnede, for vi havde fået at vide at det ville de blive meget glade for hvis vi havde lyst, så de kunne "udstille" et par kunstnere i aktion.... så der sad vi så mens folk gik rundt og kiggede, det var lidt grænseoverskridende for mig i starten, men til sidst havde jeg næsten helt glemt alle de mennesker og var bare langt væk i mine tegninger.... har virkelig os fået tegnet mange!! Og Så fik jeg solgt en af de tegninger jeg sad og tegnede på kunstmessen, det var jo rigtig skønt :) der var os mange der var interesseret i mine andre tegninger/malerier, specialt to tusch af to damer formet(eller forvredet) som en tepotte og en kaffekande, var der mange der var vilde med.
Så det var jo helt dejligt at der var så mange der godt kunne lide hvad jeg laver :)

Her kommer lidt billeder fra messen:

2 kommentarer:

  1. Hejsa så lige du havede skrevet til mig. dine billeder er utrolige flotte jeg ville ønske jeg kunne tegne ansigter lige som dig :-)

    SvarSlet