onsdag den 17. august 2011

Lidt personligt?!

For et stykke tid siden fik jeg the versatile blogger award af Dorthe, forresten tusind tak for det Dorthe :)
Nu har jeg så prøvet at skrive de 7 facts man skal skrive om sig selv når man får den award... det er så her mit problem er jeg er ikke så super god til at skrive alt for personligt om mig selv, eller bare generelt skrive om mig selv, lad os sige det lige ud jeg er en meget privat person. Men jeg vil jo gerne åben mig lidt mere for mine dejlige læsere, for i har gjort mig så glad med alle jeres søde kommentarer, så jeg tænke hvorfor ikke lade jer bestemme hvad det er for 7 facts om mig i kunne tænke jer at få at vide.
Så hvis der er noget i godt kunne tænke jer at vide om mig, så fyr bare løs ;)Den første fact om mig får i lige, nemlig hvorfor jeg ikke har blogget i et godt stykke tid, er at vi har haft en af mine gode veninder og hendes datter boende hos os et stykke tid, fordi hun har haft et slemt brud med hendes kæreste(nu x). Så har bare hygget og brugt tiden på at muntre hende op, snakket og leget med hendes datter så det er det jeg har brugt min tid på. I stedet for at være kreativ og skrive på bloggen har jeg holdt sommerferie og hygget med dem :)
Man kan jo heller ikke arbejde hele tiden ;)

3 kommentarer:

  1. Hey Chhan. Allerførst tak fordi du har meldt dig under fanerne som fast læser hos mig, på den måde fandt jeg så din hyggelige blog, som jeg glæder mig til at følge fremover :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak Bettina :)
    Glæder mig også til at følge din blog :)

    SvarSlet