fredag den 6. januar 2012

Nytårsforsæt


Har et (eller måske et par) nytårsforsæt til min tegneblog her
Det første er helt klart: jeg skal have lavet nogle DIY, har et par ideer men vil meget gerne høre hvad i syntes der kunne være sjovt.... fx måske en mere detaljeret skridt for skridt vejledning af en modetegning end denne HER
Og så har jeg jo fået at vide jeg godt må vise nogle af mine modetegninger frem, så dem skal jeg lige have fundet og så kommer de ind her på bloggen en efter en.
Men ellers har jeg ikke så meget mere... jo der vil selvfølgelig også komme et par Give Aways i løbet af 2012 lige som i 2011 og så har jeg også fundet på noget.. en lille udfordring, i kan give mig en gang i måneden, men det skriver jeg mere om i næste uge.
Har i ellers lidt ris og ros eller gode indput til hvad i kunne tænke jer at se på min tegneblog i 2012 som i synes der manglede i 2011 - så fyr bare løs!

Har i fået lavet jer nogle nytårsforsæt til det nye år? Det kunne være helt sjovt at høre hvad i forventer jer af det nye år, så læg en kommentar :) så bliver jeg glad

2 kommentarer:

 1. Rigtig glædeligt nytår til dig, og KÆMPE tak for din skønne og søde besked i min blogbiks! Jeg er stolt og smigret over at en så dygtig tegner som dig bliver berørt af mine enkle streger! Har længe fulgt med hos dig, og ELSKER dit fortryllede univers med trolde og hekse - det styrer bare helt vildt!!
  Du kan tro at der kommer nisser igen. Jeg er klar med dem igen fra februar (måske sidst i januar, hvis jeg får lavet mine bestillinger færdige snart), så du må gerne sende en bestilling pr. mail.
  Jeg har fået trykt stof hos hhv. Spoonflower i USA (som er dyrt, fordi man skal betale både told og gebyr til Post Danmark) og hos Stoff'n i Tyskland (som er ualmindeligt langsomme!), så til småting som nisserne og mine softies til leg og fortælling er jeg i stedet begyndt at bruge t-shirt transferpapir som jeg selv printer på og stryger på helt alm. hvidt bomuldslærred! - Brugbart, billigt og hurtigt! Jeg har afprøvet forskellige kvaliteter (og priser) og indtil videre er jeg mest tilfreds med det, man kan købe hos Inkclub. Ca. 80,- kr. for 10 A4-ark. Supernemt at bruge og virker i de fleste printere.
  Det skal dog siges at jeg har været godt tilfreds med kvaliteten af stoffet hos de to trykfirmaer, og man er naturligvis nødt til at bruge dem hvis man skal sy tøj eller større ting af stof med print ... men de har altså begge ovennævnte ulemper! Øv!
  Vi magler KLART et dansk alternativ, for det må kunne gøres lige så godt hér!

  Orv - det blev en lang smøre! Håber at du fik svar på dit spørgsmål, og ellers skriver du naturligvis bare igen!
  Ha' en rigtig lækker dag!

  Kh. Jane

  SvarSlet
 2. Anonym1/17/2012

  Det ville være nice Hvis du lavede en video eller flere ;D
  Lidt som den her måske :

  http://www.youtube.com/watch?v=dT5bm6JBxcI&feature=related

  Bare en ide :)
  Jeannette

  SvarSlet