lørdag den 5. maj 2012

Nu sker det endelig!Jaaaa jeg er bare så glad for nu sker det endelig min første egen rigtige udstilling og i er alle rigtig hjertelig inviteret til min fernisering Lørdag d. 26 maj kl. 14,00 på Det Gamle Posthus i Augustenborg.
Og hold da op det har været svært ikke at fortælle jer noget, men ville først være helt sikker på det virkelig skete... men det er jeg nu :D og her er så min flotte plakat der skal hænges op rundt omkring.
Så har simpelthen haft så travlt med at blive færdig med det hele. Ligger nok lidt smug kig, af de billeder der skal med i udstillingen, ind senere og så er der også sket noget andet skønt men det fortæller jeg jer en anden gang for har et par ting at se til nu.
Er nemlig i gang med de sidste billeder, som driller lidt, men håber jeg når at blive færdig med dem og så skal jeg ha fundet de passende rammer til, købt alkoholfri champagne til fernisering, sendt lidt flere invitationer ud og ordnet de sidste tekniske ting til udstillingen - har jo ikke prøvet det før så ved ikke helt hvordan det funker... men venter lidt på en mail om det.. håber snart den kommer, for vil gerne til at være klar og parat til udstillingen nu...
Aaaaaaah MIN første rigtig udstilling!! 
Er så glad at jeg kunne skrige :D
Hele 1.sal med mine billeder, det bliver så spændende.
Og Dea Enna udstiller neden under i stue etagen, hun er faktisk helt kendt her nede i det sønderjyske... 
Ok jeg er faktisk ved at få lidt sommerfugle i maven nu...
Pyh nu blev det alligevel et lidt langt indlæg - men kan se at malingen, på det billede jeg er i gang med lige nu, alligevel ikke er helt tørt endnu så tror lige jeg vil sidde foran computeren lidt endnu inden jeg går i gang igen :) det kunne jo være der var kommet en mail. 
Kan i alle have en vidunderlig god weekend, hvor har det altså været et dejligt vejr i dag.
Dejligt, dejligt, dejligt, dejligt, dejligt!!

7 kommentarer:

 1. Aj hvor dejligt for dig, tillykke med det. Kan godt forstå du er spændt, men der skal nok være stor opbakning til din udstilling. Skal nok sige det videre til venner og bekendte :0)

  SvarSlet
 2. Hvor spændende! Hvis det ikke var så langt væk, ville jeg helt sikkert komme. Held og lykkemed udstillingen.

  SvarSlet
 3. Anonym5/11/2012

  http://www.startvaekst.dk/opstart-oekonomi/0/4

  SvarSlet
 4. Anonym5/11/2012

  http://www.startvaekst.dk/bogeromivaerk/0/4

  SvarSlet
 5. Åh tak skal i have, i er bare så søde :D

  SvarSlet
 6. Og i må endelig sige det videre, det vil jeg blive rigtig glad for :)

  SvarSlet