fredag den 30. april 2010

Nu føler man sig jo næsten helt berømt......


Man føgler sig jo helt berømt :D
Var til Samlerfestival(påklædningsdukker) på Fanø for nogle uger siden. Det var utrolig hyggeligt og hen ad dagen kom der en hen til mig "ej er du Charlotte Hansen?(vi havde små navneskilte) Må jeg tage et foto af dig?" Og en til og en til... "Det er Charlotte Hansen! hende der har tegnet horroskoppåklædningsdukken for Hendes Verden!"iiiiiih hvor var det mærkeligt men skønt, jeg fik utrolig meget god respons og der var 3-4 stykker der gerne ville ha et foto og hold da op jeg f
ik solgt mange af mine påklædningsdukker den dag og "Du kommer da os næste år ik? med nye påklædningsdukker og kravlehekse?!"
ja der var os en heks der og hun var vild med mine kravlehekse som hun ville ha hængende i hendes pandekagehus, det var nemlig hende der har pandekagehuset på Fanø. Det var i hele taget en god dag og møde en masse søde mennesker.

Jeg stod oven i købet i programmet og det hele!! Der står: "I år får træffet besøg af den unge tegner Charlotte Hansen, som allerede har en fin påklædningsdukkeproduktion bag sig. Hun har leveret dukker og horoskop-illusrtationer til blandt andet Hendes Verden. Hendes trolde og kravlenisser bringer et frisk ungt pust ind i en historisk skøn tradition. Dejligt at kunne byde velkommen til en ung tegner som er med til at holde traditionen i hævd."(Program for dagen. For at læse teksten klik på billedet)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar