søndag den 18. december 2011

Den sidste vinder er...

Så blev det d. 4. søndag i advent og jeg skal have fundet den sidste vinder i min advents give away men lad os lige kigge på hvad der er i pakken, for det er jeg lidt spændt på hvad i synes om!

 Det er min nyeste kreation 2 ark med juletræer, et stort juletræ på det ene ark og to mindre på det andet ark. Juletræerne skal bare limes sammen som et kræmmerhus og ser super flotte ud i et julelandskab, udover juletræerne får vinderen selvfølgelig også 10% på ALT i min butik Oven i. (de 10% gælder til d.1 januar)

 På det lille juletræ er den søde troldenis i gang med at fodre de små fugle og en lille kanin så de også har det godt i julen.

 
På det mellemste juletræ står der en lille jule troldenis sammen med en ræv og et rådyr og kigger op på snefnug der daler ned.

På det store juletræ har nogle af troldenisserne gang i en sneboldkamp lidt til sjov og irritation for dem der er i gang med at bygge en snemand, andre af troldenisserne er faktisk kravlet helt op i grantræet og hygger sig der.


Hvem blev så vinderen af den sidste adventspakke....
  Trommehvirvel...

Kommentar nummer 34 og det er .... Julie der har bloggen Muselberg
Stort tillykke til dig Julie
Send mig en mail så jeg ved hvor jeg skal sende din adventspakke til.
hansen.solhoej@mail.dk.
I kan se hvad der var i pakken de andre søndage i advent her :
Alle tingene kan selvfølgelig også købes i min butik
Det var så det! ikke flere Give Away i år.
I kan se juletræernes tilblivelse HER og HER
Og så må i alle have en rigtig god jul hvis vi ikke ses her igen inden jul (er ikke sikker på jeg får tid til at blogge i den kommende uge)
Stort jule kram til alle mine dejlige læsere både gamle og nye :)

1 kommentar:

  1. Aj hvor fedt ;0) sender dig lige mail ;0)

    SvarSlet